DIFFICULT BY P VÄLJER REACH SOM LOGISTIKPARTNER!

Difficult By P är en uppstickare i den framgångsrika svenska sneakerbranschen och är kanske mest känt för att det är grundat av TV-personligheten Patrick Ekwall, som dessutom designar alla skor själv.

Difficult By P har varit Ekwalls ”hobbyverksamhet” sen 2011.

Först gjorde han kostymer och jackor, men sen ett par år tillbaka har det övergått nästan helt till sneakers i en high end-produktion, handsytt och helt producerat i Italien.

-”Jag letade länge och hittade till slut den här fantastiska lilla familjeägda fabriken utanför Venedig som gör sneakers åt stora modehus som Dior och Louis Vuitton. På något vis klickade vi och jag vågar påstå att de gör den bästa sneakern i hela världen. Det har förstås varit en stor fördel för oss”, menar Ekwall.

Från Reach Logistics sida är vi väldigt glada och stolta över att få Difficult By P och deras high end-skor knutna till oss som logisikpartner och vi passade på att ställa lite frågor till Patrick i samband med inflytten.

Varför valde du Reach Logistics?

För att Reach Logistics har en helhetslösning som går hand i hand med våra önskemål. Det har aldrig varit några problem med att snabbt hitta lösningar på vare sig enkla eller svåra frågor. Precis den typen av företag som vi, som är ganska små, vill jobba med.

Vad är era förhoppningar med Reach Logistics?

Att fortsätta ha en smidig och fungerande 3PL-lösning, som innebär att vi kan spendera vår tid på det vi är bäst på.

Hur ser era framtidsplaner ut tillsammans med Reach Logistics?

Vår förhoppning är att sakta men säkert växa nationellt såväl som internationellt och under den vägen vill vi gärna växa tillsammans med Reach Logistics.

 

Läs mer om Difficult by P här: difficultbyp.com/