Unika kundlösningar

Nedan har vi listat några av alla de kundlösningar som vi har tagit fram och skulle ni behöva vår hjälp med liknade eller helt andra utmaningar så är det bara att kontakta oss så skapar vi ett kundcase som passar just er.

Kundlösning A

Automation 3PL

UTMANING: Företaget hade växt ur sitt befintliga lager och fann inte möjligheten att expandera i den takt de ville.

LÖSNING: En lagerflytt till Reach Logistics automatiserade flöden där en expandering sker helt sömlöst.

RESULTAT: Sedan inflytten, Q4 2017 har företaget ökat sin försäljning med 50% och förväntas detta år öka ytterligare 40%

Kundlösning B

UTMANING: Behovet av att öka företagets dagsvolymer och gå in på nya marknader var inte möjligt i befintlig lagerlösning.

LÖSNING: Lagerflytten till Reach Logistics automation gjorde att de kunde fokusera mer på försäljning och öka sina dagsvolymer.

RESULTAT: De har ökat mer än 200% sedan inflytten till Reach Logistics, Q4 2016 och omsättningen under 2018 blev mer än 500 miljoner. De har även försäljning i andra länder än Sverige.

Kundlösning C

UTMANING: Företaget var för trångbodda i befintlig lokal men ville ändå fortsätta distributionen därifrån.

LÖSNING: Reach Logistics flyttade ut företagets bulklager och agerar pallhotell.

RESULTAT: Företaget har idag större ytor att arbeta på då stor del av pallagringen sköts av Reach Logistics och företaget ropar enbart hem bulkpallar vid behov.

Kundlösning D

UTMANING: Företagets flöde var tidskrävande med en påföljd att det blev många felplock

LÖSNING: Flyttade flödet till Reach Logistics lokaler där allt scannas med handdatorer och extra kontroller kan göras där det behövs.

RESULTAT: Felplocksstatistiken är rekordlåg och flödet har effektiviserats så pass mycket så att det behövs mindre antal personer för samma dagsvolym.

Några av våra referenskunder

detaljer om våra logistiklösningar

Vi har logistiklösningar oavsett om det är B2B, B2C (ehandel) eller tillverkande industri och nedan kan du läsa mer om dessa ämnen och vad vi gör för just dessa produktsektioner.

 • Bangerhead ökar och intar ny marknad

  Vi har i dagarna fått läsa på ehandel.se om att Bangerheads framgångsresa fortsätter och de har nu lanserats i Danmark, vilket vi på Reach Logistics…

  oktober 11, 2019

 • Vi söker en kundservicemedarbetare

  Är du en positiv och engagerad person med känsla för kundservice som vill arbeta med logistik i en internationell atmosfär?   OM POSITIONEN Som kundservicemedarbetare…

  september 30, 2019

 • Assistant Development Manager

  Till vår verksamhet i Göteborg/Kungsbacka söker vi en Assistant Development manager. Du kommer att vara en del av utvecklingen i ett kraftigt växande företag med…

  april 4, 2019