NÁM PRODUCTS STARTAR UPP MED REACH LOGISTICS SOM LOGISTIKPARTNER

Vi på Reach Logistics har nu ingått i ett väldigt intressant samarbete tillsammans med Nám Products som vi är väldigt glada över och vi ser en stor möjlighet att kunna växa tillsammans.

Nám Products AB är ett nystartat företag vars affärsidé är att utveckla produkter på ett lite mer platt organisationsmässigt vis. Tanken är att bygga upp en metod för hur vi utvecklar nya produkter. Denna metod kan vi sedan använda till vilken produkt som helst.

”Nám” betyder att lära på isländska och fornnordiska. Just att inte låta sin erfarenhet förblinda dig utan försöka behålla en nybörjarares nyfikenhet för ”att lära” tror vi är nyckeln till nya intressanta produkter.

Náms första produkt som kommer på marknaden är premiumflugspön. Ett av de modernaste materialen har använts till dessa flugspön. Graphene är ett av de material som tillförts för ökad prestanda.

Det finns en rad olika anledningar till varför vi valde att ingå i ett samarbete med Reach Logistics säger Marcus Bohlin, ägare av Nám Products och fortsätter rada upp några av dem:

– Flugfisket är en smal bransch men med världen som marknad får vi en bred kundkrets. Med hjälp av Reach expertis på tull, frakt och exportfrågor ökar möjligheterna till god och snabb service även för utrikes kunder.

– För säsongsbetonad försäljning kommer nám tillsammans med Reach kunna leverera lika fort oavsett tid på året, att kunna garantera samma leveranshastighet i högsäsong som lågsäsong.

– Att tillsammans med Reach kunna skapa en positiv kundupplevelse där oavsett var du befinner dig i världen få en upplevelse av att vi alltid är nära och tillgängliga.

– Att under lågsäsong hålla nere de fasta kostnaderna till ett minimum.

– Att ha tillgång till ett modernt lager med moderna datorsystem som snabbt uppdaterar lagerstatus och tillgänglighet.

– Att välja en tredjeparts-logistikpartner var väldigt naturligt för oss då vi vill lägga så mycket tid som möjligt på produktutveckling.