REACH LOGISTICS STARTAR TRANSPORT MANAGEMENT-BOLAG

Reach Logistics fortsätter sin expansion och kompletterar sin tredjepartslogistik genom att starta transport management-bolag. VD för verksamheten blir Fredrik Krysén.

– Vi fortsätter vår utveckling att skapa ett modernt logistikföretag som ger kunderna förutsättningar för tillväxt. Att kunna erbjuda skräddarsydda och oberoende transportlösningar skapar stort värde hos kunder som med vår lösning får en outsourcad transportavdelning med hög kompetens och flexibilitet. Ett enkelt sätt för exempelvis en e-handlare att skaffa en konkurrensfördel på en allt mer komplex och snabbföränderlig transportmarknad, säger Johan Lindahl, CEO på Reach Logistics

VD för verksamheten blir Fredrik Krysén. Närmast kommer Fredrik från Aditro Logistics där han sedan 2009 byggt upp och ansvarat för deras transport- och tullverksamhet. Innan dess arbetade han på DB Schenker och Arthur D. Little inom olika funktioner, bl.a. som speditionschef och managementkonsult.

-Reach Logistics har påbörjat en spännande resa mot att bli ett av Nordens ledande logistikbolag. Möjligheten att få medverka till denna och återigen skapa ett framgångsrikt 4PL-bolag, denna gång med ett ännu större internationellt fokus, känns oerhört roligt. I och med denna uppstart så skapar vi ett transportörsoberoende fjärdepartsbolag där vi framtidssäkrar hela logistik- och transportkedjan och gör det enklare och mer kostnadseffektivt för våra kunder, säger Fredrik Krysén.

– Vi är mycket glada att Fredrik väljer att göra den här resan med oss. Hans personlighet passar perfekt in i vår ”framåtlutade” kultur och hans erfarenhet och kompetens på transportområdet håller absolut högsta klass, fortsätter Lindahl.

 

Om Reach Logistics

Reach Logistics driver lager- och logistikverksamhet i Jönköping, Nässjö, Göteborg och Borås och ingår i koncernen Reach for the Stars AB som är en svenskägd koncern med ca 2 500 anställda. Målsättningen för Reach Logistics är att vara en ledande logistikleverantör på den nordiska marknaden genom framtidssäkra logistiklösningar. Reach Logistics erbjuder branschanpassade helhetskoncept som ska ge kunder förutsättningar för tillväxt.