Vi söker en kundservicemedarbetare

Är du en positiv och engagerad person med känsla för kundservice som vill arbeta med logistik i en internationell atmosfär?

 

OM POSITIONEN

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i vårt kundserviceteam som en av fyra kollegor.

 

För oss är en hög servicegrad mycket viktigt. Du kommer att hantera akuta ärenden likväl som att arbeta förebyggande för att säkra våra kunders order från inleverans, plock, pack och leverans. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta mycket nära kollegorna och våra kunder på anläggningar både i Sverige och utomlands.

 

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att hantera inkomna ärenden på mail, chatt och telefon. Ärendena är allt från enkla frågor som snabbt kan besvaras till mer komplicerande ärenden som kräver efterforskning och ibland utredning internt. Jobbet som kundservicemedarbetare är ansvarsfullt, serviceinriktat och håller tidvis ett högt tempo. Det är ett stimulerande jobb där du kommer ha mycket kontakt både med våra medarbetare, externa leverantörer/partners och företagets kunder.

 

VI SÖKER DIG SOM

Har erfarenhet av serviceinriktade yrken, som är strukturerad, social och som är en handlingskraftig person som visar engagemang för dina arbetsuppgifter. Du uppskattar gemenskap och trivs i kontakten med medarbetare, leverantörer/partners och kunder. Du har erfarenhet av att arbeta med kunder och tjänster som ställer krav på såväl tempo som noggrannhet. Mycket av arbetet görs i olika system med vårt ärendehanteringssystem som spindeln i nätet.

 

VAD KRÄVER VI AV DIG

Engagerad och självgående

Strukturerad och noggrann i ditt arbete

Mycket god svenska i tal och skrift

Bra engelska i tal och skrift, fler språk är meriterande

Erfarenhet av administrativt arbete

 

ÖVRIG INFORMATION

Start 1 november eller enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad 100%

Lön enligt överenskommelse

Placering i Göteborg

Ingen anmärkning i belastningsregistret

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner

innan tjänsten är tillsatt

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

 

ANSÖKAN

Vi hanterar endast de som bifogar uppdaterat CV med personligt brev riktat till vår annons. Vänligen skicka din ansökan till [email protected]

 

BRA ATT VETA

För ytterligare information, kontakta Fredrik Krysén, 0706-447432 direkt.